Powerbeats3 Wireless Kulak İçi Spor Kulaklığı

By . - 01:24


Apple son çıkardığı AirPods kulaklığı ile kulaklık pazarına yeni bir bakış açısı kazandırdığını söyelebiliriz. Hem kullanım şekli hemde farkındalıkları ile hayatımıza bir kullanış kolaylığı daha getirdi. Ama bu kulaklığın spor yaparken kullanılmasının çok da mümkün olmadığını hem kulalnıcılar hemde deneyen herkes fark edecektir. Bunun içinden Apple bu noktada Powerbeats3 ürünü ile bu açığı kapatmak için hamlesini yaptı. Bir süredir denemek istediğim ürün elime geçince düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim.

Powerbeats3 in çengelli tasarımı ve kulak arkasına sabitlenen yapısı ile nerde ise kulağa tamamen sabitleniyor diyebilirim. Kablonun üzerindeki ufak kumandası sayesinden parça geçişleri, ses açma kapama ve telefon cevaplama imkanı sağlıyor. Kutu içinden çıkan 3 farklı tipdeki kulak içi lastikleri sayesinden her kişi ve kulağa rahatlıkla uyum sağlamasına imkan sağlıyor.




Kulaklığın tere ve suya karşı dayanıklı yapısı sayesinden her durumda kullanmanıza imkan sağlıyor. Bunun yanında kullaklıkda Apple'ın ünlü W1 çipi sayesinden kulalnıcıya yüksek performansı sağlamayı garanti ediyor. Kendi tecrübemden de yol çıkarak söylemeliyimki ses çeşitliliği ve performansı kullanıcıyı üst seviye de tatmin ettiğini söylemeliyim. Bas ve tizlerdeki temizlik ise sanırım bu ürünün öne çıkan özelliklerinden.

Kulaklığın en öne çıkan özelliği şarj etme hızı ve kullanım süresi olsa gerek. Fast Fuel teknolojisi sayesinde 5 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım imkanı kullanıcıya sunuyor. Normal şarj süresi olarak da 2 saatlik şarj ile 12 saat kullanım imkanını kullanıcıya sağlıyor.

Powerbeats3 Kutuiçi
Powerbeats3 Kutuiçi





















Bunların dışından cihazın Siri desteği olduğunu da atlamamam gerek.

Kısaca  özetlemek gerekirse; Siri desteği, Remote Talk teknolojisi, Fat Fuel şarj, ter ve suya dayanıklılık öne çıkan özellikleri olarak görünüyor.

Teknik anlamda da bir kaç püf noktayı da sizle paylaşmak istiyorum. Cihazı sıfırlamak istediğiniz zaman güç tuşuna ve ses kısma tuşuna 10 saniye kadar basmanız yeterli oalcaktır.(Güç tuşu sol kulaklığın üzerinden bulunuyor. Açık olup olmadığını ufak beyaz uyarı ışığından anlayabilirsiniz.) Bu sıfırlamayı ses konfirigasyonlarını yapılandırmak ve bağlı cihazları silmek için kullanabilirisiniz.


Powerbeats3 Kutu Dışı Görünümü

Cihaz güncellemeleri iPhone'ununuza bağladığından otomatik olarka yapmaktadır. Bunu dışından bir ürün ile eşleştiriyorsanız internet üzerinden bilgisayar bağlayarak kendiniz yapmak zorundasınız.

Kutu içeriğinden çıkanlar :


  • Kulaklık ile aynı renk de olan kulaklık kabı,
  • Kısa şarj kablosu,
  • 3 farklı çeşit kulaklık lastiği,
  • Powerbeats3 kulaklık 

Powerbeats3 Kutusu
 













  • Share:

You Might Also Like

0 yorum